De juiste investering voor de toekomst

Proficiat! U heeft de eerste stap als sociale ondernemer gezet door dit te lezen. Zoekt u concrete voorbeelden van maatschappelijk verantwoord ondernemen? Ontdek onze CSR toolkit met 4 concrete instrumenten.

CSR is een vraagstuk waar bijna elk bedrijf over nadenkt. U wil als bedrijf een goed doel steunen dat niet alleen uw visie en missie begrijpt maar ook deelt. Hoe u daaraan begint? Simpel, kies voor een partner die reeds ervaring heeft in MVO en waar de stem van jongeren een duidelijke weerklank heeft.

Sluit u aan bij de coalitie van sociale ondernemers en investeer in de toekomst van jongeren wereldwijd door een samenwerking met Plan International.

waarom u kiest voor Plan International als partner

  • Zowel KMO’s als multinationals voelen zich thuis door de persoonlijke aanpak. U kiest trouwens zelf hoeveel tijd u kan investeren in een samenwerking, daarvoor bestaan de samenwerking op maat.
  • Vergeet eenrichtingsverkeer, een partnerschap is wel degelijk expertise van beiden gebruiken en inzetten op de meest innovatieve manier.
  • Gemotiveerde medewerkers verzekerd dankzij de verschillende opties om ze van begin tot eind te betrekken bij uw MVO-beleid.
  • Uw consumenten kan u informeren door positieve storytelling en foto’s.
  • De updates die u ontvangt over uw investering verschijnen op regelmatige basis en zijn transparant. Experts in huis geven meer duiding waar nodig.
  • U kan rekenen op een uitgebreid netwerk. Als lid van The Shift, het duurzaamheidsnetwerk, denken wij mee met andere bedrijven.

Blader door de reeds bestaande partnerschappen en laat u inspireren om de stap te zetten als sociaal ondernemer.

SDG-challenge

Wil u maatschappelijk verantwoord ondernemen? Bijdragen aan de 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen, maar u weet niet goed hoe te starten? Met de SDG-challenge hebben de SDG’s geen geheimen meer voor u. Ontdek hoe u de doelstellingen kan omzetten naar concrete acties binnen uw bedrijfsstrategie. Lees meer over de SDG-challenge.

Kom in actie

Stuur ons vrijblijvend uw idee voor een samenwerking op maat en krijg binnen de 3 werkdagen een antwoord.

Contacteer ons

Contact bedrijven

Jochem Roels
Tel: 0490 43 49 50
corporates@planinternational.be

Volg ons op LinkedIn