Alleen wanneer NGO's en bedrijven de handen in elkaar slaan, kunnen we de Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG's) van de VN op een serieuze manier aanpakken en waarmaken.

Alexander De Croo - minister van Ontwikkelingssamenwerking

 

Wil u met uw bedrijf een verschil maken voor de toekomst? Dan is een partnerschap volledig op maat van uw bedrijf een perfecte oplossing.

Alle projecten worden op maat van de lokale kinderen en jongeren opgezet. We werken op tal van manieren samen met jongens en meisjes rond kleuteronderwijs, vorming voor leerkrachten, meisjessportclubs, jongerenradio, spaargroepen en microkredieten voor jongedames. Zo krijgen ze kansen om hun onafhankelijkheid en hun toekomst te verbeteren.

We focussen in het bijzonder op meisjes en jonge vrouwen. Wanneer zij immers hun leefomstandigheden en die van hun kinderen kunnen veranderen, dan wordt de hele maatschappij daar beter van.

Waarom een partnerschap op maat voor uw bedrijf?

  • U kiest samen met ons welke projecten het best passen bij uw core business
  • U toont dat uw bedrijf actief maatschappelijk verantwoord onderneemt
  • U krijgt tips om uw medewerkers te betrekken in uw CSR-verhaal. Houdt u het liever low profile? Ook dat kan, uiteraard.

Wil u graag uw verhaal delen en kijken naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Contacteer ons via corporates@planinternational.be. Zo kunnen we samen met u bekijken wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf om onze projecten te steunen en op te komen voor kinderen wereldwijd.