Alleen wanneer NGO's en bedrijven de handen in elkaar slaan, kunnen we de Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG's) van de VN op een serieuze manier aanpakken en waarmaken.

Alexander De Croo - minister van Ontwikkelingssamenwerking

 

Wil je met jouw bedrijf een verschil maken voor de toekomst? Dan is een partnerschap volledig op maat van jouw bedrijf een perfecte oplossing.

Alle projecten worden op maat van de lokale kinderen en jongeren opgezet. We werken op tal van manieren samen met jongens en meisjes rond kleuteronderwijs, vorming voor leerkrachten, meisjessportclubs, jongerenradio, spaargroepen en microkredieten voor jongedames. Zo krijgen ze kansen om hun onafhankelijkheid en hun toekomst te verbeteren.

We focussen in het bijzonder op meisjes en jonge vrouwen. Wanneer zij immers hun leefomstandigheden en die van hun kinderen kunnen veranderen, dan wordt de hele maatschappij daar beter van.

Waarom een partnerschap op maat voor jouw bedrijf?

  • Je kiest samen met ons welke projecten het best passen bij je core business
  • Je toont dat je bedrijf actief maatschappelijk verantwoord onderneemt
  • Je krijgt tips om jouw medewerkers te betrekken in je CSR-verhaal. Hou je het liever low profile? Ook dat kan, uiteraard.

Wil je graag jouw verhaal delen en kijken naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op. Zo kunnen we samen met jou bekijken wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf.