Uw bedrijf heeft ongetwijfeld slimme medewerkers in huis met gespecialiseerde knowhow en expertise die complementair zijn aan onze kennis. Laat uw medewerkers een aantal uur, één dag of een vast aantal dagen per jaar los op ons hoofdkantoor in Brussel zodat ze hun magie toepassen.

Alle financiële middelen die we op die manier uitsparen, zetten we in voor gelijke rechten voor meisjes en het verdedigen van kinderrechten.

Welke knowhow kan u uitlenen?

  • Vertalingen van professionele documenten naar het Frans, Engels of Nederlands door personen met een vlotte pen.
  • Marketing- of communicatiewizards
  • Financieel en juridisch advies
  • HR advies: coaching van huidige collega’s in hun loopbaan en ondersteuning bij het rekruteren van nieuwe collega's
  • ICT en technologische ondersteuning voor het kantoor in Brussel (Webdevelopment, datamanagement)
  • Ondersteuning van events (pro bono fotografen, filmmakers, catering, bediening ...)

Deze bedrijven doen het al!

Litiguard

Dankzij het engagement van advocatenkantoor Litiguard kunnen we rekenen op gratis juridisch advies zoals bijvoorbeeld het nakijken van bepaalde contracten, juridisch advies bij het opmaken van samenwerkingsakkoorden.

BDO

Dankzij de consultancyfirma BDO kunnen we rekenen op pro bono financieel en fiscaal juridisch advies. BDO hielp onze organisatie bij de implementatie van de nieuwe privacywetgeving (GDPR) die van start ging in mei 2018 en adviseerde ons bij de overname van Vormen vzw.

Chep

De talenknobbels van firma Chep zetten zich in Spanje en België vrijwillig in om enkele van de jaarlijkse updates van Plan Kinderen naar de Plan Ouders te vertalen. Frans, Engels, Spaans, geen taal te moeilijk voor de enthousiaste medewerkers.