Uw bedrijf heeft ongetwijfeld slimme medewerkers in huis met gespecialiseerde knowhow en expertise die complementair zijn aan onze kennis. Laat uw medewerkers een aantal uur, één dag of een vast aantal dagen per jaar los op ons hoofdkantoor in Brussel zodat ze hun magie toepassen.

Alle financiële middelen die we op die manier uitsparen, zetten we in voor gelijke rechten voor meisjes en het verdedigen van kinderrechten.

Welke knowhow kan u uitlenen?

  • Vertalingen van professionele documenten naar het Frans, Engels of Nederlands door personen met een vlotte pen.
  • Marketing- of communicatiewizards
  • Financieel en juridisch advies
  • HR advies: coaching van huidige collega’s in hun loopbaan en ondersteuning bij het rekruteren van nieuwe collega's
  • ICT en technologische ondersteuning voor het kantoor in Brussel (Webdevelopment, datamanagement)
  • Ondersteuning van events (pro bono fotografen, filmmakers, catering, bediening ...)

Deze bedrijven doen het al!

Litiguard

Dankzij het engagement van advocatenkantoor Litiguard kunnen we rekenen op gratis juridisch advies zoals bijvoorbeeld het nakijken van bepaalde contracten, juridisch advies bij het opmaken van samenwerkingsakkoorden.

BDO

Dankzij de consultancyfirma BDO kunnen we rekenen op pro bono financieel en fiscaal juridisch advies. BDO hielp onze organisatie bij de implementatie van de nieuwe privacywetgeving (GDPR) die van start ging in mei 2018 en adviseerde ons bij de overname van Vormen vzw.

ESC

Als expert in ICT helpt ESC onze organisatie in het digitalisering van onze infrastructuur alsook in het optimaliseren van ons back-up systeem voor een optimale werking. We  rekenen op de strategische ondersteuning van ESC om onze IT-infrastructuur te blijven verbeteren naar de laatste trends.