U wil als KMO of internationaal bedrijf uw maatschappelijke verantwoordelijkheid (MVO) opnemen? U bent op zoek naar een manier om echt een verschil te maken? Dat kan door één van onze projecten te steunen in één van de meer dan 70 landen waar Plan International België acief is. Onze projecten focussen niet alleen op verschillende thema's: kindhuwelijken, onderwijs, bescherming van geweld, noodhulp … maar laten jongeren ook zelf beslissen. Zo krijgen ze de kans een zelfgekozen opleiding te volgen, een beroep uit te oefenen en eventueel zelfs leidersrollen op zich te nemen.

Kies 3 keer wat best past bij uw bedrijfsdoelen

1. Kiest u voor structurele steun of éénmalig donatie?

2. Bent u een “Sterkmaker” of een “Klimaatheld”?  

3. Welk bedrag past bij de ambitie van uw bedrijf? 

Onze internationale projecten worden grotendeels gefinancierd door institutionele partners zoals overheden. De Belgische en Europese overheid vermenigvuldigen uw bedrijfsdonatie maal 2 of zelfs maal 4, afhankelijk van het type project en land. Op die manier heeft uw steun als bedrijf een nog grotere impact!

U bepaalt zelf het bedrag dat uw onderneming wenst te doneren. U kan diverse indicatoren hanteren om dit bedrag te bepalen. Bijvoorbeeld 1% of 2% van uw jaaromzet, 50 of 100 euro per medewerker per jaar.

Geef nu dat zetje

Deze bedrijven doen het al!

Met meer dan 1.000 zijn ze. De bedrijven die Plan International België steunen. In tientallen sectoren. Groot en klein. Lokaal en internationaal. Sluit u aan bij een netwerk van sociale ondernemers. Steun onze projecten.

Stijn Vandenberk, Trainer consultant en oprichter van IMPACT nv

Kinderen die naar school gaan, leren opkomen voor zichzelf en worden gestimuleerd om zich te ontwikkelen. Zij groeien op tot een generatie die op hun beurt andere jongeren zal inspireren. Dat past helemaal bij IMPACT nv. De band met Plan International België voelt voor ons erg natuurlijk.

Jan Dekeyser, Country Manager Belux The Adecco Group

The Adecco Group wil de belofte van de SDG’s van 2030 waarmaken. We steunen veranderingen voor meisjes en jongens met een nadruk op gendergelijkheid. De ambitie van Plan International - 100 miljoen meisjes kunnen leren, leiden, beslissen en opgroeien -  maakt hen een logische partner voor een langdurend partnerschap.

Geef nu dat zetje

Nog vragen?

U vindt in Plan International een betrouwbare partner voor uw MVO-beleid. Niet the newest kid on the block. Wél een organisatie die al 80 jaar innoveert en aan de kar trekt. Exact de partner die u nodig heeft. Nog vragen? Contacteer Jochem Roels via corporates@planinternational.be of bel op 0490 43 49 50.