Wij moedigen onze medewerkers aan om zoveel mogelijk deel te nemen aan sportieve events. Gezondheid maakt integraal onderdeel uit van ons CSR-beleid.

Ellen Loosen, Mobility Coordinator Reynaers Aluminium

 

Betrek uw medewerkes van bij de start

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is niet meer weg te denken. Uw medewerkers meenemen en actief betrekken in dat verhaal is cruciaal om draagvlak te creëren. Sociaal geëngageerde bedrijven trekken dan ook betere en enthousiastere werknemers aan. Als dat geen pluspunt is.

Concreet

  • Laat uw team zelf voorstellen geven voor een project of geef ze inspraak in de keuze door ze te laten stemmen op hun favoriete project. Zo creëert u draagvlak binnen uw organisatie voor uw MVO-beleid.
  • Probeer een link te vinden met reeds bestaande initiatieven zoals een wafelenbak, teambuilding of kickertoernooi. Deze activiteiten kan u makkelijk linken aan een goed doel.
  • Fotomateriaal en verhalen om uw medewerkers te inspireren, daarvoor kan u op ons rekenen.

Deze bedrijven doen het al!

Adecco

Via Win4Youth brengt The Adecco Group medewerkers, uitzendkrachten en klanten samen om hun passie voor sport te delen met elkaar. Via ons crowfundingplatform Superplan startten collega’s initiatieven op om elkaar te sponsoren. Hoe meer middelen ze ophalen, hoe meer kilometers ze fietsen.

Sportieve bedrijven

Krijg uw medewerkers aan het sporten. Betaal de inschrijving van uw team voor een Urban Trail naar keuze en organiseer onder de middag loop- of wandelsessies. Voeg een extra challenge toe en laat de teamleden sponsors zoeken die hun inspanningen willen sponsoren. Sluit u vandaag nog aan bij het Run Team van Plan International.