Ben jij op zoek naar een originele manier om jouw collega's, werknemers en partners een spetterend 2018 toe te wensen? Stuur dit jaar een héle speciale wenskaart. Je geeft namelijk niet alleen een origineel kaartje aan je leverancier, werknemers, of beste concullega, maar tovert óók een glimlach op het gezicht van duizenden meisjes en jongens wereldwijd. 

De warmste wensen stuur je met onze digitale wenskaart

Om jouw bedrijf te bedanken voor jouw steun in 2017 en de interesse in gelijke kansen voor meisjes krijg je deze digitale kerstkaart van ons cadeau. Extra handig: geen rekenwerk met postzegels of omslag-gerelateerde verwondingen. Dit jaar stuur jij jouw professionele kerstwensen in één, twee, drie muisklikken. Lief voor jouw overhead, het milieu én kinderen wereldwijd. Want het geld dat je uitspaart aan postzegels, enveloppes en dergelijke, kan je investeren in de schoolloopbaan van een meisje.

Hoe stuur jij jouw gratis digitale kerstkaart?

  • Download de kaart.  
  • Schrijf een persoonlijke wens in jouw email.

Vervul de wens van tientallen meisjes

... en geef hen de kans naar school te gaan. Engageer je als bedrijf met jouw collega's en of werknemers. Contacteer ons voor een partnerschap op maat aan of doe een gift.

Samen maken we er een extra warme kerst én een fantastisch 2018 van. 

Het team van Plan International wenst jou alvast hele fijne feesten!

Vind je dit artikel interessant? Deel het met je vrienden!