Catty Verlinden uit Gent steunt sinds 2011 een Plan Kind. Ze vindt het belangrijk dat kinderen een goede start krijgen in het leven, waar ook ter wereld.

Dat ze ook zaakvoerster is van de Luierhoek, gespecialiseerd in verkoop en verhuur van wasbare luiers en natuurlijke verzorging, is geen toeval. Ze is ervan overtuigd dat wasbare luiers een betere keuze zijn: voor de portemonnee van de ouders, voor de billetjes van onze kleintjes en voor het milieu. Het is dan ook geen wonder dat haar producten steeds populairder worden.

Een Plan Kind voor het bedrijf

In 2014 besloot Catty om ook met de Luierhoek een Plan Ouderschap aan te gaan. Haar bedrijf steunt sindsdien een Plan Kind, een meisje uit Peru.

Ook kinderen in landen waar de kansen niet voor het grijpen liggen, verdienen een goede start in het leven. De werking van Plan International sluit heel erg aan bij de visie van mijn bedrijf.

Catty Verlinden, zaakvoerder De Luierhoek

En de Luierhoek steunt nog meer

Het Plan Ouderschap en de projecten van Plan International België spreken Catty zo aan, dat ze besloot om haar steun nog meer betekenis te geven. Telkens wanneer jonge ouders voortaan in de Luierhoek een startpakket luiers aankopen, schenkt Catty 5% aan ons project in Bolivia, waar meisjes en jongens van 0 tot 8 jaar een gezonde, evenwichtige start krijgen in de crèche en kleuterschool. Zo winnen zowel Belgische als Boliviaanse baby’s dankzij de Luierhoek. En het is ook nog eens goed voor het milieu. Van een win-win-win gesproken!

Cause related marketing: wat betekent dat?

Catty doet met deze actie aan cause related marketing. Dat is een fijne manier om projecten te steunen, want je verbindt je eigen product – in dit geval een startpakket luiers – aan een project dat er in het beste geval een toffe link mee heeft. Catty koos voor het peuterproject van Plan International België in Bolivia: een fantastische match met het startpakket wasbare luiers.

Ben je als bedrijf geïnspireerd om ook aan cause related marketing te doen ten voordele van de projecten van Plan International? Contacteer ons!

Vind je dit artikel interessant? Deel het met je vrienden!