Yes! Internationaal modelabel Marc Cain ontwierp opnieuw een limited edition item voor Plan International! Net op tijd voor de Kerst én de winterkou. Lees hier waarom de "Limited Edition Charity-sjaal" zonder twijfel het warmste pakje onder jouw kerstboom wordt.

1. Je helpt meisjes in Malawi hun school af te maken

Kinderen in Malawi op school. Foto: Plan International

 

Kerstcadeau's shoppen én tegelijkertijd een goed doel steunen? Dat is het mooie aan deze samenwerking met Marc Cain. Met de verkoop van de liefdadigheidssjaal ondersteunt het modelabel onderwijs voor meisjes en jongens in Malawi. 50% van de opbrengst investeert Marc Cain in het project van Plan International dat de leeromstandigheden voor 4000 leerlingen in twee basisscholen in Lilongwe, Malawi, wil verbeteren. 

Het welzijn van de kinderen ligt me al jarenlang heel na aan het hart. Investeren in onderwijs en het versterken van kinderrechten zijn de sleutels om uit de armoede te ontsnappen. Vooral in landen waarin dit niet vanzelfsprekend is. Een veilige kindertijd maakt een succesvolle toekomst mogelijk. 

Helmut Schlotterer, oprichter & eigenaar van Marc Cain

Door te investeren in lesmateriaal en de opleiding van leerkrachten wil Plan International meer kinderen - en met name meisjes - helpen hun diploma te halen.

2. Stijlvol en lekker warm de winter in

Limited Edition Charity-sjaal"

 

Euh, want wie zegt dat je jezelf geen kerstcadeautjes mag geven? De gebreide sjaal is in handig driehoekig formaat, gemaakt van hoogwaardig scheerwolmengsel en is versierd met een jacquardleopatroon en kleine hartjes. De zachte kleuren maken dat je de sjaal makkelijk kan combineren op elke outfit en de kwaliteitswol is lief voor de gevoelige huid. 

3. Eerlijke handel en fair fashion 

Als internationaal modemerk was Marc Cain niet alleen dé geschikte partner dankzij haar internationaal bereik, ook de positieve filosofie rond vrouwen speelde een grote rol in de samenwerking. Daarnaast is het ook een fair merk dat inzet op de verantwoordelijke omgang met natuurlijke hulpbronnen. Alle producten worden in Europa gefabriceerd. 

Haal deze sjaal nu in huis!

Geniet tot januari van de speciale prijs van €69,90. Je kan de sjaal van Marc Cain online bestellen of vinden in geselecteerde Marc Cain-Stores en alle deelnemende outlets zolang de voorraad strekt. 

Vind je dit artikel interessant? Deel het met je vrienden!