Zoek niet langer naar de perfecte teambuilding. Op de online veilingsite van Plan International België vind je er drie in de aanbieding: Een vliegtuig besturen, de Red Flames aanmoedigen in LA of een keynote speech van Steven Van Belleghem ervaren, er is voor elk wat wils. Het finale bod van elke prijs gaat integraal naar het ‘safer and smarter’ cities project in Hanoi. Bieden kan tot en met 13 maart online tot 22u00 of live op het corporate netwerk event ‘Unmute’.

Book photo created by freepik - www.freepik.com

Deze keer geen kunstwerken onder de hamer, maar drie bijzonder activiteiten. De online veiling vraagt net zoals het corporate netwerk event ‘Unmute’ meer aandacht voor gelijke rechten voor meisjes in Hanoi. Dankzij de opbrengst van het event en de veiling hebben meisjes toegang tot technologie om hun stad veiliger te maken en geven we opleidingen aan buschauffeurs en controleurs om seksuele intimidatie te stoppen. Maak jouw collega’s of directie alvast warm om mee te bieden zo het project in Vietnam te steunen.

Laat je inspireren door Steven Van Belleghem

Betekenen robotisering en digitalisering het einde van onze klantvriendelijkheid of net het omgekeerde? Haal marketingexpert Steven Van Belleghem naar jouw bedrijf voor concrete tips en tricks. Tijdens zijn keynote speech “When digital becomes human” focust hij op de nieuwe trends binnen klantenrelaties.

Bied op Keynote van Steven

“When digital becomes human”. Book photo created by freepik - www.freepik.com

Supporter voor de Red Flames in Los Angeles

Flaneer op Sunset Boulevard in het zonovergoten Los Angeles en pik tegelijk een spannende vriendschappelijke voetbalmatch mee van onze Belgian Red Flames tegen de vrouwen van Los Angeles FC in het Banc of California Stadium op 7 april. De vlucht, hotel en match voor 2 personen zijn inbegrepen.

Bied op de reis naar Los Angeles

Red Flames

Vlieg met een Boeing 737

Vlieg gedurende 2 uur met het beroemdste vliegtuig naar jouw droombestemming in de Flight Simulator, de hyperrealistische trainingsomgeving van Belgische piloten. Neem dankzij Brussels Airlines tot 8 bemanningsleden mee in de 360° omgeving.

Bied op 2u in flightsimulator

Flight simulator

Vind je dit artikel interessant? Deel het met je vrienden!