Werk vinden is voor niemand gemakkelijk, zeker niet als je gehandicapt bent en/of op het platteland woont ver van alles vandaan.

Wij hebben een inclusief project opgezet met als doel passende en innovatieve oplossingen te ontwikkelen om de weg naar werk te vergemakkelijken. Dit project richt zich op jongeren die kwetsbaar zijn omdat ze een handicap hebben, in afgelegen gebieden wonen, al moeder zijn of over weinig middelen beschikken.

Het project richt zich op alle fasen van de werkgelegenheid, van het ontwikkelen van een roeping tot het krijgen van een job of een lening om een bedrijf te starten. Onze centra vergemakkelijken de integratie van kwetsbare mensen door hen de steun te geven die zij nodig hebben, zoals gehandicaptenzorg of kinderopvang.

De start van een nieuwe loopbaan

 

Een project mogelijk gemaakt door financiering van ENABEL, meegefinancierd door de Europese Unie en onze donateurs. Onze partners in Tanzania zijn Vocational Educational and Training Authority (VETA), Mwanza, Small Industries Development Organisation (SIDO), Amani Girls Home (AGH) en de Social Economic Development Initiatives(SEDIT).

CTA

 

Samen, maken we een wereld waar elk meisje vrij is

Ik doe een gift

Vind je dit artikel interessant? Deel het met je vrienden!