Vacatures YAP

Jongeren voor gendergelijkheid

 

 

IMG_6269_LQ

Kom bij ons en word lid van de YAP! 

Beeld je een wereld in waar elke meisje zich veilig voelt op straat, waar solidariteit landsgrenzen overstijgt, een wereld waar alle jongeren hun stem kunnen laten horen en mee vorm geven aan de samenleving van morgen. Het kan allemaal bij de Youth Advisory Panel (YAP), jongerenraad van Plan International België! 

In de YAP laten jongeren tussen 15 en 24 jaar hun stem horen, geven ze richting aan onze organisatie en voeren ze actie voor sociale en politieke verandering. Gendergelijkheid, meisjesrechten en jongerenparticipatie zijn hierbij steeds centrale thema’s. 

Hoe jij bijdraagt aan een rechtvaardige wereld binnen de YAP, hangt helemaal af van jouw interesses: 

Overal ter wereld hebben meisjes en jonge vrouwen dromen. Maar velen van hen dromen eenvoudigweg dat hun veiligheid, autonomie over hun lichaam, hun toegang tot onderwijs, hun talenten en hun recht om over hun eigen leven te beslissen, worden gerespecteerd. Laten we samen de obstakels wegnemen zodat ze zich vrij kunnen ontplooien 

Kom in actie en genereer jouw droom voor meisjesrechten met onze AI-tool. Deel die droom om het bewustzijn te vergroten en ervoor te zorgen dat alle meisjes hun dromen kunnen waarmaken 

Tot elk meisje vrij is. 

her school

Wil je meer te weten komen? 

Ontmoet enkele geëngageerde jongeren bij Plan International België 

Mijn engagement bij Plan laat me toe om mijn passie voor gendergelijkheid in praktijk te brengen, mijn zelfvertrouwen en leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen en andere geweldige jongeren te ontmoeten!

Lesly, 23. 

 

Lesly (2)

Op 16-jarige leeftijd heb ik me aangesloten bij Plan om bij te dragen aan verandering in de samenleving. Door het Safer Cities project werd ik me bewust van de omvang van de uitdagingen waar we voor staan. Door mijn engagement bij de YAP kan ik een actieve rol spelen in de aanpak van deze uitdagingen en een impact hebben, hoe klein ook. Ik hoop dat mijn inspanningen zullen leiden tot meer veiligheid en rechtvaardigheid in België en de wereld. 

Yousri, 23. 

Yousri