Het is bijna zover: dé dag om jouw mama in de bloemetjes te zetten komt eraan. Nog geen idee waarmee je haar dit jaar wil verrassen? Geen nood, ‘we’ve got you covered’! En omdat natuurlijk geen enkele mama dezelfde is, lijsten we hier voor jou graag al onze ideetjes op.

Voor de liefdevolle mama - vanaf €10 tot €90

Haar lievelingsparfum, een grote bos bloemen of toch maar weer een doosje pralines? Koop jij ook altijd hetzelfde geschenk voor dé bijzonderste vrouw in jouw leven? En heeft je mama eigenlijk toch al alles wat ze nodig heeft? Verras haar dan eens met een Plan Cadeaukaart. Schrijf er een persoonlijke boodschap op en vertel haar zo waarom zij voor jou de beste mama en de sterkste vrouw in de wereld is. Welke mama vindt het niet leuk om zo een persoonlijk geschenkje te krijgen?

Het mooiste is dat je met deze Plan Cadeaukaart niet alleen jouw mama doet glimlachen op haar bijzondere dag. Met de aankoop van een Plan Cadeau draag je ook bij aan een betere toekomst voor meisjes en jongens in kwetsbare regio’s overal ter wereld. De opbrengst van alle geschenkkaarten gaat immers naar de projecten van Plan International België. En zo koop je dus eigenlijk één cadeau, maar geef je er twee.

Voorbeeld cadeaukaart voor moederdag

 

Voor de bijzondere mama’s – vanaf €35 tot €66,5

Onze Gifts for Change? Die zijn voor de mama’s die al eens een verwenmomentje verdienen, voor de mama’s die wel eens in de bloemetjes gezet mogen worden of voor de zoete mama’s die af en toe van iets lekkers houden. Verras jouw mama met een fairtrade ontbijt op bed, een heerlijk geurend wellness geschenk of fleurig boeket bloemen. En ook met de Gifts for Change maak je niet alleen jouw mama blij op Moederdag, maar ook kinderen elders in de wereld.

Een mooi boeket als gift for change voor moederdag

 

Voor de geëngageerde mama’s – €30

Heeft jouw mama een groot hart en zin om een verschil te maken? Dan is het Plan Ouderschap écht iets voor haar! Je kan zelfs samen een meisje of jongen sponsoren en jullie steun een persoonlijke touch geven. Zo kunnen jullie een persoonlijke band opbouwen met jullie Plan Kind, door hem of haar te schrijven of een bezoekje te brengen.Vanaf €30 per maand steun je de structurele projecten in de regio van jouw Plan Kind en draag je rechtstreeks bij aan een rechtvaardigere wereld voor jongens en meisjes.

Een moeder draagt haar dochtertje op haar rug

 

Voor de solidaire shoppers

Nog op zoek naar inspiratie? Neem eens een kijkje op Trooper en shop makkelijk én solidair in jouw favoriete webwinkel. Hoe dat kan? Op Trooper kan je online shoppen en tegelijk Plan International België steunen. Dit doe je – en hier wordt het heel interessant - zonder een euro meer te betalen. Wil je jouw moeder een citytrip schenken via booking.com, nieuwe schoenen via Torfs of een lekkere parfum van ICI Paris? Op Trooper is er voor elk cadeau de gepaste webshop.

Spannend! Dus hoe werkt het? In 4 stappen shoppen en steunen:

  • Je gaat naar de Trooper-pagina van Plan International België
  • Je klikt op de webshop van je keuze. De link weet nu dat je Plan International België wil steunen.
  • Je kiest het gewenste product en doorloopt het aankoopproces zoals gewoonlijk.
  • De webshop betaalt een percentje van je aankoop aan Plan International België.

Eindelijk heb je het perfecte excuus voor al je online aankopen. Waar wacht je op? Surf snel naar Trooper en koop naast een moederdagcadeau, ook iets voor jezelf. Je hebt het verdiend!

Vind je dit artikel interessant? Deel het met je vrienden!