Ben jij op zoek naar een originele manier om je dierbaren, collega's of werknemers een fantastisch 2019 toe te wensen? Stuur dit jaar een héle speciale wenskaart. Je geeft namelijk niet alleen een origineel kaartje maar tovert ook een glimlach op het gezicht van duizenden meisjes en jongens wereldwijd. 

De warmste wensen stuur je met deze digitale wenskaart

Jhon met zijn twee zusjes. Foto: Plan International/Greetje Van Buggenhout

Een boodschap van hoop voor 2019

Deze prachtige foto van Greetje Van Buggenhout werd genomen in de zomer van 2018. We ontmoetten er Jhon samen met zijn twee zusjes, in Nueva Prosperina, een buitenwijk van de stad Guayaquil in Ecuador. Als grote broer wil Jhon dat zijn zussen alle kansen krijgen. 

Mijn grootste droom is dat mijn familie en mijn zussen alle kansen kunnen krijgen. Dat ze kunnen studeren. Dat ze vrouwen kunnen worden naar wie men opkijkt. Dat ze in een gemeenschap kunnen leven waar ze niet bang hoeven te zijn om buiten te komen. 

Om jou te bedanken voor jouw steun in 2018 en de interesse in gelijke kansen voor meisjes krijg je deze digitale kerstkaart van ons cadeau. Extra handig: geen rekenwerk met postzegels of omslag-gerelateerde verwondingen. Dit jaar stuur jij jouw kerstwensen in één, twee, drie muisklikken. Lief voor jouw portemonnee, het milieu én kinderen wereldwijd. Want het geld dat je uitspaart aan postzegels, enveloppes en dergelijke, kan je investeren in de schoolloopbaan van een meisje.

Hoe stuur jij jouw gratis digitale kerstkaart?

  • Download hier de gratis digitale wenskaart
  • Schrijf een persoonlijke wens in jouw email.

... STOP GEWELD TEGEN MEISJES EN JONGE VROUWEN

Kindhuwelijken, tienerzwangerschappen, genitale verminking, seksuele intimidatie, verkrachting ... Uit de cijfers blijkt dat meisjes en jonge vrouwen overal ter wereld te maken krijgen met geweld dat hun gezondheid en welzijn bedreigt. Door onze projecten te steunen, treed je vanaf €10 per maand samen met hen op tegen dit onrecht. 

Samen maken we er een extra warme kerst én een fantastisch 2019 van. 

Het team van Plan International wenst jou alvast hele fijne feesten!

Vind je dit artikel interessant? Deel het met je vrienden!