Ondanks het feit dat het coronavirus zwaar inhakt op de economische gezondheid van veel bedrijven, blijven zeer veel ondernemingen maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) door een goed doel te ondersteunen. Bent u nog op zoek naar inspiratie om met uw bedrijf Plan International Belgium te steunen om zo kinderen en hun families te beschermen tegen COVID-19? Hierbij alvast enkele voorbeelden van hoe u onze kinderrechtenorganisatie kan helpen door sociaal te ondernemen.

Koop exclusieve mondmaskers voor uw medewerkers 

Investeer in het welzijn van uw medewerkers en schenk hen een exclusief mondmasker met een tekening van Eva Mouton, Philippe Geluck, helen b, Chrostin of het ontwerp van Plan International. Door stoffen mondmaskers te kopen voor uw medewerkers, draagt u zorg voor hen op kantoor, op het openbaar vervoer, maar beschermt u tegelijk families en kinderen in onze projecten. Want per verkocht pakket mondmaskers, investeert Plan International België de opbrengst in de Covid-19 projecten in Afrika, Azië en Latijns-Amerika. 

Koop mondmaskers

Werk vrijwillig voor een goed doel 

Uw bedrijf bruist van expertise die van pas kan komen voor een goed doel. Door uw medewerkers vrijwillig te laten werken voor een goed doel zoals Plan International België, ondersteunt u onze projecten tegen het coronavirus.  

  • Stel de vaardigheden van uw medewerkers vrijwilig ter beschikking. Bijvoorbeeld op vlak van communicatie (grafisch design, copywriting, etc.) of voor het vertalen van blogs voor onze website. 
  • Promoot onze acties via uw sociale media, uw website, uw nieuwsbrief, uw tijdschrift, … 
  • Stel uw advertentieruimte ter beschikking en help ons mensen informeren. 
  • Elke andere suggestie is welkom. 

Vrijwillig helpen

Verbind uw product aan een goed doel 

Lanceert uw bedrijf een nieuw product of wil u een bestaand product koppelen aan een donatie naar een goed doel? Start dan een gezamenlijke marketingactie met Plan International België waarbij een deel van de verkoopprijs van uw product naar onze projecten tegen Covid-19 gaat. Op die manier versterken we elkaars merk. 

Contacteer ons

Doe een gift 

Steun onze acties om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan en doe een financiële donatie aan ons fonds tegen COVID-19. Vanaf € 40 ontvangt uw bedrijf een fiscaal attest waarmee u tot 45% van het betaalde bedrag terugvordert. 

Doe een gift

Heeft u zelf nog ideeën om een goed doel te steunen met uw bedrijf? Contacteer ons via mail.

Vind je dit artikel interessant? Deel het met je vrienden!