Ken jij onze webshop "Plan Cadeau" al?  Met de aankoop van een Plan Cadeau maak je een dierbare blij en draag je tegelijk bij aan een betere toekomst voor jongens en meisjes in kwetsbare regio's. De opbrengst van alle cadeaus gaat naar de projecten van Plan International België. 

Als je deze blog leest, sta je waarschijnlijk op het punt om een vriend, een familielid, een collega of een kennis een speciaal geschenk te geven. Misschien wel een geschenk dat ze nog nooit eerder gekregen hebben. We horen jullie al denken. Kan dit wel? Natuurlijk kan dit!

Welkom op onze webshop Plan Cadeau. 

Plan International België biedt een Plan Cadeau aan voor iedere gelegenheid en voor iedereen. Met de aankoop van een Plan Cadeau maak je een dierbare blij en draag je tegelijk bij aan een betere toekomst voor jongens en meisjes. Hoe werkt dat juist? De opbrengst van alle cadeaus gaat naar de projecten van Plan International. Met deze projecten willen we wereldwijd in actie komen voor kinderrechten en gelijkheid voor meisjes.

Speciaal voor jou hebben we de drie producten uit onze webshop even opgesomd.

1. De online cadeaukaarten

Wil je een cadeau geven aan iemand met een groot hart voor kinderen en waarvan de volledige opbrengst naar een van onze talrijke projecten in Azië, Afrika of Latijns-Amerika gaat? Dan is een online cadeaukaart een uitstekend idee. Voor de cadeaukaarten selecteerden we een aantal van onze projecten. Projecten die zorgen voor een veilige schoolomgeving, projecten die meisjes kansen geven, projecten die zorgen voor voedselpakketten voor kinderen in nood,... Doe de ontvanger een groot plezier door een project te kiezen waarachter zij/hij het meest staat. 

Een online cadeaukaart kan je bovendien personaliseren met een persoonlijke boodschap en een foto. De kaart zal na je aankoop in je mailbox binnenkomen, zodat jij deze onmiddellijk kan printen en afgeven aan de gelukkige. Ideaal dus voor de last-minute kerstshopper die nog snel een cadeau voor mama zoekt.

Kleuterjuf
Girlpower Plan International

2. Plan Gifts For Change

Geef je liever een fysiek cadeau? Kijk dan eens tussen onze Plan Gifts For Change. In samenwerking met gift.be bieden we kwaliteitsvolle geschenken aan met daarbovenop een cadeaukaart van één van onze projecten. De opbrengst van deze cadeaukaart stort Gift door aan ons en investeren wij in een betere toekomst voor jongens en meisjes.

Je geschenken worden door Gift met zorg ingepakt en samen met een kleurrijke Plan-enveloppe verstuurt. In deze envoloppe zit bovendien ook meer informatie over het project dat je steunt met je aankoop. Zo weet de ontvanger van dit geschenk ook meteen dat zijn of haar cadeau ook verandering brengt voor meisjes en jongens wereldwijd.

3. Plan Specials

Onze Plan Specials zijn zeer bijzonder. Deze geschenken staan helemaal in het teken van Plan International. We werken hiervoor met partners die een warm hart toedragen aan meisjes en jongens wereldwijd. Elke partner steunt één van onze projecten en schenkt een deel van de opbrengst. Shoppen én geven tegelijkertijd? Het kan met de Plan Specials. 

Wij bieden verschillende Plan Specials aan die één voor één uniek zijn, maar we zijn toch extra fier op ons zelf ontworpen rompertje waarmee je een baby power geeft. Power omdat je baby straalt in onze romper en je tegelijk kinderen in kwetsbare regio’s steunt.

Het is dus het perfecte cadeau voor iemand die je nauw aan het hart ligt!

Body baby Plan International

DUS...

Voor wie je cadeau ook is en welk cadeau je ook kiest. Met elk Plan Cadeau geef je niet één, maar  twee cadeaus: zowel een speciaal geschenk voor je vriend, familielid of kennis als een groot geschenk voor meisjes en jongens wereldwijd.

Ben je na het lezen van deze blog helemaal overtuigd? Neem dan zeker een kijkje op onze webshop en laat je volledig gaan.

Vind je dit artikel interessant? Deel het met je vrienden!