Ter gelegenheid van Internationale Vrouwendag op 8 maart 2022 lanceren onze partnerbedrijven Kazidomi, Essentiel Antwerp en helen b elk een campagne om de projecten rond gendergelijkheid van Plan International België te steunen. Wil je onze organisatie steunen? Ontdek hun campagnes dan in deze blog en zet je in voor gendergelijkheid door je familie, je vrienden of jezelf te trakteren.

Geëngageerde mode met Essentiel Antwerp

Wil je je steun voor de rechten van de vrouw in stijl tonen? Essentiel Antwerp heeft precies wat je nodig hebt.  Vanaf 8 maart biedt het Antwerpse merk een sweatshirt uit de Pink Pill-collectie aan in vier kleurencombinaties met de boodschap "Girls just wanna have fundamental rights". De trui werd ontworpen met de medewerking van onze geëngageerde jongeren van het Safer Cities-project in Antwerpen.

Ontdek deze unieke sweater nu op de Essentiel Antwerp webshop. Alle opbrengst uit de verkoop vanaf 8 maart wordt gedoneerd aan ons Safer Cities-project in België.  

Koop de sweatshirt

Hef het glas voor gendergelijkheid met helen b

In 2020 illustreerde helen b één van onze mondmaskers en nu lanceert ze een nieuwe porseleinen beker female power om ons op Internationale Vrouwendag te steunen. Van 1 tot en met 31 maart wordt deze porseleinen beker verkocht ten voordele van ons nieuwe project in Senegal ter ondersteuning van de beroepsopleiding van jonge vrouwen en jongeren met een handicap. Het project ligt helen b bijzonder nauw aan het hart, want haar creaties worden vervaardigd door een Gents maatwerkbedrijf. Door dit project te steunen, kunnen ook jonge meisjes met een handicap aan een baan worden geholpen.

Bij de lancering op 1 maart ontmoette Meryame Kitir, Minister van Ontwikkelingssamenwerking, helen b om deze actie ten voordele van ons project in Senegal te ondersteunen.

Wil je deze porselein beker aan jouw mooie verzameling toevoegen? Of je familie of werknemers een plezier doen? Ontdek de beker dan in de webshop van helen b

Koop de helen b beker in maart

Gezond winkelen met Kazidomi

Op zoek naar gezonde en milieuvriendelijke producten? Ontdek deze winnende combinatie in de biologische online winkel van Kazidomi, een Belgisch merk dat mede is opgericht en wordt geleid door de jonge onderneemster Emna Everard. De producten worden geëvalueerd door een team van deskundigen, dat hun effect op de gezondheid en het milieu controleert voordat zij in de catalogus worden opgenomen. In de overtuiging dat gezondheid voor iedereen toegankelijk moet zijn, biedt Kazidomi kortingen op biologische producten via een lidmaatschapssysteem.

Wil je jouw consumptie aanpassen en tegelijkertijd Plan International België steunen? Een goed idee! Op 8 maart schenkt Kazidomi de opbrengst van de verkoop van nieuwe lidmaatschappen aan ons project voor de bescherming van jonge vluchtelingen in Oeganda.

Koop Kazidomi lidmaatschap op 8 maart

 

Doe een schenking aan Plan International België

Om onze organisatie op Internationale Vrouwendag te steunen, kan je ook een donatie doen aan onze projecten voor gendergelijkheid. Je kan kiezen tussen een eenmalige schenking of een maandelijkse donatie als je je op lange termijn voor ons werk wil inzetten.

Doneer aan onze projecten

Vind je dit artikel interessant? Deel het met je vrienden!