Sport maakt dat meisjes zich op een terrein wagen dat voorheen strikt voor jongens was voorbehouden, en sport is als het ware een katalysator voor gelijkheid. Daarom bundelen we samen met Allianz Memorial Van Damme ook dit jaar onze krachten omdat we allebei geloven in de kracht van sport om gendernormen in vraag te stellen én te veranderen.

Supporter met ons mee voor meisjesrechten op dé atletiekhappening bij uitstek op vrijdag 2 september 2022! Koop een VIP-arrangement of sta zélf aan de start van de symbolische 100m “Equal Rights Run”. De opbrengst van de race + 20 % per verkocht VIP-arrangement zal integraal geïnvesteerd worden in onze projecten voor gendergelijkheid.

Koop een VIP–arrangement - € 310pp (excl BTW)

Supporter voor uw favoriete atleten vanop de beste zitplaatsen. Geniet vooraf van een hapje en drankje in de exclusieve VIP-lounge en sluit de avond af met een heerlijk buffet. Met uw VIP-ticket geniet u ten volle van de Allianz Memorial Van Damme en steunt u tegelijk ook onze projecten. Bij aankoop van 10 viptickets krijgt u het 10de ticket gratis.

In het VIP-arrangement krijgt u:

 • 1 zitplaats
 • Toegang tot de VIP-ruimte in de exclusieve loge van Plan International België
 • Toegang tot de receptie en avondeten op de Memorial
 • 1 parkingticket (bij aankoop van min 2 tickets)

 

Koop een startbaan in de “Equal Rights Run”

Ready, set, GO! Adrenaline verzekerd wanneer u wordt aangemoedigd door duizenden supporters in het Koning Boudewijnstadion. Start in een van de 8 loopbanen en loop 100m voor meisjesrechten. De opbrengst van deze race gaat integraal naar onze projecten. ​

Bij StoryMe vinden we gelijkheid tussen mannen en vrouwen een evidentie. Door de campagnes van Plan International weten we echter dat dit voor veel meisjes wereldwijd allesbehalve evident is. Door deel te nemen aan de Equal Rights Run strijden we mee tegen deze ongelijkheid! 

Christine Van Nuffel, Project Manager bij StoryMe en loopster in de Equal Rights Run in 2019

Optie 1: Word Equal Rights Sponsor voor € 5.000 per startbaan (excl BTW) 

Voor de prijs van € 5.000 (excl BTW) krijgt u:

 • 1 startbaan in de Equal Rights Run voor 1 persoon
 • Een professionele start-en stoptraining door Ex-Olympier Kim Gevaert in het Koning Boudewijnstadion met alle lopers (de week van de Memorial)
 • Een professionele loopoutfit met uw bedrijfslogo (exclusief sportschoenen)​
 • 4 VIP tickets en 10 standaardtickets in de fan zone van Plan International België voor uw supporters (één van deze tickets is voor de loper/loopster)​

Optie 2: Word Equal Rights Ambassador voor € 8.000 per startbaan (excl BTW) 

Kies voor het goud en ga voor een topervaring als Equal Rights Ambassador. Voor de prijs van € 8.000 (excl BTW) geniet u van volgende activiteiten:

 • 1 startbaan in de Equal Rights Run voor 1 persoon​
 • Een professionele start-en stoptraining door Ex-Olympier Kim Gevaert in het Koning Boudewijnstadion met alle lopers​
 • Een professionele loopoutfit met uw bedrijfslogo (exclusief sportschoenen)​
 • Een gepersonaliseerde aftermovie van 30 seconden over uw deelname voor uw sociale media
 • 6 VIP tickets en 15 standaardtickets in de fan zone van Plan International België voor uw supporters (één van deze tickets is voor de loper/loopster)​

Zin in een extra uitdaging? Versterk de teamspirit en motiveer uw medewerkers om uw loper/loopster te sponsoren. De bijkomende bijdrage gaat integraal naar onze projecten.

Vind je dit artikel interessant? Deel het met je vrienden!