Eind december is het weer zover. Dan start de warmste week van Studio Brussel. Duizenden zetten zich in voor het goede doel. En jij? Start nu al je actie of loop voor meisjesrechten tijdens de Warmathons.

Heb jij al een idee voor een actie? Ben je van plan om het wereldrecord achterwaarts hinkstapspringen te verbeteren of de hele gemeente van kerstkoekjes te voorzien maar je weet nog niet welk goed doel te ondersteunen? Twijfel niet langer en strijd mee voor meisjesrechten! Dagelijks moeten meisjes in Afrika, Azië en Latijns-Amerika heel wat hindernissen overwinnen. Kindhuwelijken, tienerzwangerschappen of het vroegtijdig verlaten van de schoolbanken zijn maar enkele voorbeelden van de ongelijkheid tussen jongens en meisjes. Steun Plan International België met Music for Life !

Registreer jouw actie: stap voor stap

Ga naar de website van De Warmste Week om jouw actie te registreren of je in te schrijven voor een Ketnet Koekenbak.

Selecteer jouw goede doel

Zoek en selecteer "Plan International België" in de lijst met goede doelen die deelnemen aan de Warmste Week.

Geef jouw actie een naam

Tijd om jouw actie een toffe naam te geven! Geef ook een korte beschrijving van wat je wil doen en leg uit waarom je voor Plan International België kiest. Let erop dat bovenaan de pagina jouw goede doel naar keuze aangeduid staat.

Maak een profiel aan

Yes! Je bent er bijna! Log je in of maak een persoonlijk gebruikersprofiel aan als dit je allereerste deelname aan de Warmste Week is. 

Registreer jouw warme actie voor Plan International België.

Deel de warmte

Proficiat! Je bent nu één van de tienduizenden Vlamingen die de winterse temperaturen de hoogte in zullen jagen met een origineel en solidair initiatief. Heb je vragen of wil je graag materiaal of extra ondersteuning voor, tijdens of na je actie? Aarzel niet om contact op te nemen met magali.mivis@planinternational.be

Veel succes!