Het je de natuurparken rond je woning in deze corona tijden allemaal al bezocht? Wil je alleen, met je partner, je kinderen, rondom je eigen bubbel wandelen maar wat anders met opdrachten en een specifiek doel?

De Antwerpse vrijwilligers van Plan International België hebben op een originele manier 4 leuke foto wandelzoektochten ontworpen waar je niet alleen zal wandelen maar ook zal her/ontdekken wat je misschien al vroeger zag, maar niet te veel bij stil stond.

Zoek de foto’s in je wandelzoektocht en maak kennis met Antwerpen op haar mooist. Check dit leuk & coronaveilig alternatief! Voor slechts 5€, te storten op rek.nr. BE87 9730 7052 5094 (Regiowerkgroep Antwerpen) met vermelding van de gewenste wandelingen* en uw e-mailadres, kan je gezin/bubbel een paar uur genieten in de buitenlucht & in een mooie omgeving. Reeds verkrijgbaar:

  • Antwerpen Noord
  • De Schorre voor kids (L.O.)
  • De Schorre voor volwassenen
  • Het Middelheim beeldenmuseum

Elke 5e inschrijver ontvangt een origineel Plan-mondmasker! De opbrengst gaat naar het project "Empowerment van meisjes in Senegal door sport

Waar wacht je nog op? Schrijf je snel in en stap in jouw wandelschoenen. 

Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Katy Van Roy via kavaro55@hotmail.com, de coördinator van de vrijwilligersgroep in Mechelen. 

 

Dankjewel, blijf gezond en hou het veilig!

Regionale werkgroep Antwerpen