Een loopwedstrijd, zoals de Urban Trail, bevat de ideale mix: goed voor de gezondheid én de sfeer op de werkvloer. Wanneer je als bedrijf, samen met je werknemers, een goed doel kan steunen via een sportieve uitdaging, is het plaatje helemaal compleet. Zeg nu zelf: geen betere motivatie dan lopen voor het goede doel! Greg Broekmans, Head of Running Events Golazo

 

Golazo staat bekend als organisator van sportevenementen met ronkende namen als de Memorial Van Damme en de Lotto Zesdaagse van Vlaanderen. Ze staan echter ook aan de wieg van onder meer de Color Run, de Spartacus Race en de Urban Trails en organiseren intussen ook in onze buurlanden erg succesvolle sportevenementen. De Urban Trails zijn stadslopen waarbij de belevenis, het parcours en het sportplezier belangrijker zijn dan de loopprestatie. Golazo's missie is dan ook om iedereen aan het bewegen te krijgen, onafhankelijk van leeftijd of conditie. 

Golazo was op zoek naar een goed doel om te koppelen aan de Urban Trails. Het partnerschap met Plan International België was al snel een feit. We delen immers dezelfde gedrevenheid en passie om kansen te geven aan mensen. Dat Golazo ook het management beheert van onze ambassadeur Philippe Gilbert, maakt het plaatje compleet.

 

Hoe werkt het partnerschap?

  • Bij het inschrijven krijgt elke Urban Trail-deelnemer de kans om 5€ meer te betalen. Een bedrag dat integraal aan onze meisjesprojecten wordt besteed.
  • Golazo schenkt daarnaast zelf €0.25 voor elke deelnemer aan de Urban Trails.
  • Plan International België krijgt van Golazo zelf de kans om deelnemers in te schrijven: ons Run Team krijgt een mooie plaats aan het begin van een wave en kan rekenen op heel wat visibiliteit. Via ons inschrijven voor de Urban Trail is dus altijd een goed plan!
  • We mogen onze stand gratis in het sportdorp plaatsen om er onze lopers te ontvangen. Langs het loopparcours hangen onze banners en vlaggen prominent in het zicht.

 

Sporten voor meisjesrechten: de perfecte teambuilding 

Dankzij het partnerschap met Golazo kunnen we aan bedrijven heel fijne teambuildings aanbieden. Samen lopen voor sterke meisjes wereldwijd: mooier wordt het niet! De Urban Trails zijn niet prestatiegericht, maar mikken op het plezier om samen te bewegen. Ook zijn ze de geknipte manier om een stad op een heel andere manier te leren kennen via een verrassend parcours doorheen gebouwen, tunnels en unieke locaties. Onderweg staan er muzikanten en acrobaten om de lopers aan te moedigen en te entertainen.

 

Lees het interview met Greg Broeckmans, Head of Running Events bij Golazo

Interesse in een teambuilding met je bedrijf?

Ook een partnerschap aangaan met Plan International België?