Een loopwedstrijd, zoals de Urban Trail, bevat de ideale mix: goed voor de gezondheid én de sfeer op de werkvloer. Geen betere motivatie dan een sportieve uitdaging aangaan voor een goede doel met alle medewerkers!

Greg Broekmans, Head of Running Events Golazo

Met de Memorial Van Damme en de Lotto Zesdaagse als pronkstukken is ervaringsdeskundige Golazo al jaren onze partner voor de sportieve uitdagingen. Elk jaar staan er duizenden sportievelingen aan de start van de Urban Trails in onze Belgische steden waarvan Plan International België het exclusieve goede doel is.

De perfecte teambuilding

Met de inschrijving in het Run Team van Plan International steunen bedrijven onze projecten. In ruil krijgen alle lopers een unieke ervaring. Een verrassend parcours doorheen gebouwen, tunnels en unieke locaties zijn de troeven van de Urban Trails. Onderweg staan er muzikanten en acrobaten om alle lopers aan te moedigen en te entertainen.

Hoe werkt het partnerschap?

  • Bij het inschrijven krijgt elke Urban Trail-deelnemer de kans om 5€ meer te betalen. Een bedrag dat integraal aan onze projecten wordt besteed.

  • Voor elke deelnemers schenkt Golazo daarnaast zelf een bedrag aan ons project.

  • Plan International België krijgt van Golazo zelf de kans om deelnemers in te schrijven: ons Run Team krijgt een mooie plaats aan het begin van een wave en kan rekenen op heel wat visibiliteit. Via ons inschrijven voor de Urban Trail is dus altijd een goed plan!

  • Onze stand heeft een prominente plaats in het sportdorp om er met de vrijwilligers onze lopers te ontvangen. Langs het loopparcours hangen onze banners en vlaggen prominent in het zicht.