Hallo familie, vrienden en collega's! Wij zijn trotse ouders geworden van Renée :-)
Eigenlijk hebben we al alles wat ons hartje begeert. Renée zal niets tekort komen en alle kansen krijgen om het leven uit te bouwen wat zij wil. Deze kansen willen we graag delen met andere meisjes die over de wereld geboren worden. Wil je toch iets geven? Steun ons Superplan! - Ruben & Veerle

Fondsen werven was nog nooit zo leuk

Altijd al jouw fondsenwervend talent op de proef willen stellen? Of heb je geen zin in het eindeloos uitpakken van cadeau's voor je tiende huwelijksverjaardag? Start vandaag nog je eigen actie op Superplan.

De opbrengst van al jullie geweldige acties investeren we onder andere in een gezonde start in het leven, kwalitatief onderwijs en de strijd tegen kindhuwelijken. Bij al onze projecten is gelijkheid tussen jongens en meisjes cruciaal, want een geschoold meisje is in staat haar toekomst en die van haar hele omgeving te veranderen. Kan jij je een mooier gebaar indenken? 
 

Gezocht: inspiratie

Geen idee is te gek. Leef je sportief uit en laat je sponsoren door familie en vrienden op het crowdfundingplatform Superplan. De trotse papa en mama van Rénee kozen ervoor hun geboortelijst op Superplan te zetten en maken daarmee in één klap honderden meisjes blij. Op zoek naar inspiratie? Neem een kijkje op ons crowdfundingplatform en grasduin tussen de vele superplannen!

Bekijk de verschillende acties

Hoe werk het?

Ga naar de website van Superplan, zet je actie op in één, twee, drie clicks, en klaar! Kies zelf het bedrag dat je wil werven en de tijdsduur van de actie. Vergeet niet vrienden en familie op de hoogte te brengen en volg hun steun op jouw eigen actiepagina. Veel plezier en welkom bij onze groep solidaire crowdfunders!