Houd je van lopen, maar doe je het niet graag alleen, Zet jij je graag in voor een goed doel? Loop dan mee met ons Run Team. Het Run Team = dat zijn een bende enthousiaste sportievelingen die de mooiste plekjes van de Belgische steden al lopend verkennen tijdens de Urban Trails. Extra mooi meegenomen? Je draagt direct bij aan onze Sportprojecten in onze partnerlanden dat meisjes sterker maakt, op en naast het veld, door middel van sportieve trainingen, workshops over gendergelijkheid en spaargroepen. Jonge vrouwen kunnen hierdoor een eigen zaak starten en worden financieel onafhankelijk.  Haal die sneakers maar snel uit de kast, let’s run!

Schrijf je vandaag nog in voor de Urban Trail 

Goed nieuws, de Urban Trail in Gent gaat door op 23 oktober.  Indien je geïnteresseerd bent om te lopen met het Plan Run Team, schrijf je in via de website van de Urban Trail. Door €20 extra te betalen, word je deel van het Plan Run Team en krijg je een speciale T-shirt.

Ik schrijf me in

Hoe en waarom inschrijven met het Run Team?

  • Inschrijven voor het Run Team van Plan International kost 45 euro. In de prijs zit de officiële inschrijving (25 euro), het T-shirt en jouw steun aan onze projecten (20 euro). 
  • Via je online inschrijving kan je ook opteren om 5 euro extra te schenken ten voordele van Plan International België.
  • Het opzet van de Urban Trail? Het is een unieke loopwedstrijd van een vijftal of tiental kilometer doorheen de prachtige oude centra van onze mooiste steden. Onderweg doorkruisen de deelnemers onder meer het stadhuis, concertgebouwen, musea of andere verborgen plekjes in het historische stadscentrum. Sfeer verzekerd!
  • Het opzet van de Urban Trail? Het is een unieke loopwedstrijd van 7 of 12 kilometer doorheen de prachtige oude centra van onze mooiste steden. Onderweg doorkruisen de deelnemers onder meer het stadhuis, concertgebouwen, musea of andere verborgen plekjes in het historische stadscentrum. Sfeer verzekerd!
  • Oef, lijkt 12 kilometer je wat teveel? Geen probleem, loop een korter traject of wandel op je eigen tempo langs het parcours. Iedereen kan meedoen!