Heb je zin om je goede voornemens in daden om te zetten? Doe het niet alleen en loop mee met ons Run Team. Het Run Team = dat zijn een bende enthousiaste sportievelingen die de mooiste plekjes van de Belgische steden al lopend verkennen tijdens de Urban Trails. Extra mooi meegenomen? Je draagt direct bij aan onze projecten voor gelijkheid voor meisjes. In Senegal start een sportproject dat meisjes sterker maakt, op en naast het veld, door middel van sportieve trainingen, workshops over gendergelijkheid en spaargroepen. Jonge vrouwen kunnen hierdoor een eigen zaak starten en worden financieel onafhankelijk.  Haal die sneakers maar snel uit de kast, let’s run!

Schrijf je vandaag nog in voor de Urban Trail 

!! Belangrijk bericht: Om de risico's op verdere verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk in te perken, vooral op plaatsen waar veel mensen samenkomen, heeft de organisator Golazo beslist om de Urban Trails niet te laten doorgaan.

Indien je vragen hebt, contacteer alketa.molla@planinternational.be.

Wil je als eerste weten wanneer de inschrijven van de Urban Trails openen? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang deze meldingen in jouw mailbox.

 

Hoe en waarom inschrijven met het Run Team?

  • Inschrijven via het Run Team van Plan International kost 35 euro. In de prijs zit de officiële inschrijving (25 euro), het T-shirt en jouw steun aan onze projecten (10 euro).
  • Opgelet: wie inschrijft via de website van organisator Golazo sports, neemt niet deel via het Run Team. Via je online inschrijving kan je wel opteren om 5 euro extra te schenken ten voordele van Plan International België.
  • Het opzet van de Urban Trail? Het is een unieke loopwedstrijd van een vijftal of tiental kilometer doorheen de prachtige oude centra van onze mooiste steden. Onderweg doorkruisen de deelnemers onder meer het stadhuis, concertgebouwen, musea of andere verborgen plekjes in het historische stadscentrum. Sfeer verzekerd!
  • Oef, lijkt 10 kilometer je wat teveel? Geen probleem, loop een korter traject of wandel op je eigen tempo langs het parcours. Iedereen kan meedoen!
  • Op zoek naar een extra uitdaging? Overtuig je collega’s tot een sportieve en solidaire teambuildingsactiviteit of laat jezelf sponsoren door vrienden en familie op ons online crowdfunding platform Superplan!