Bij Connections zijn we thuis in de wereld. Steeds op zoek naar nieuwe ervaringen, maar met respect voor de lokale bevolking. Plan Ouder worden en zo bijdragen aan een betere wereld was een logische stap voor ons.

Ronny Bayens, Managing Director Connections
Connections is Plan Ouder voor Plan International

Een extra brief, postkaart of foto opsturen en een antwoord terug krijgen is ontzettend leuk.

Medewerkers engageren

Met hun strategie rond maatschappelijk ondernemen zet de Belgische reisorganisatie, naast duurzaam reizen, ook in op het sociale luik. Alle 33 travel shops in België zijn Plan Ouder van een Plan Kind en investeren zo in de structurele projecten in de omgeving van hun Plan Kind in Azië, Afrika of Latijns – Amerika. Elk jaar ontvangen zij een update over de impact van het project samen met een nieuwe foto van het Plan Kind en zijn of haar familie. Dat er soms nog een extra briefje, tekening of foto in de bus valt, zorgt voor een hogere betrokkenheid van de medewerkers bij het MVO-beleid.

Lees meer over Plan Ouderschap

Korting voor Plan Ouders

Als Plan Ouder van 35 Plan Kinderen geeft de touroperator een reisgeschenk aan al haar mede-Plan Ouders in België. Plan Ouders ontvangen via hun persoonlijke welkomstmap een unieke kortingscode. Bij het boeken met deze code van een individuele reis of bezoek aan het Plan Kind met Connections vallen de dossierkosten weg. Plan Ouders kunnen kiezen om dit bedrag te schenken aan de projecten van Plan International.

Logistieke ondersteuning

Als touroperator vermindert Connections ook de operationele kosten van Plan International door logistieke ondersteuning. In 2019 sponsorden zij de vlucht voor de opstart van ons nieuw ‘Safer and Smarter Cities’ project in Vietnam. Een operationele kost die dankzij hun sponsoring wordt geïnvesteerd in het project zelf.