Dankzij dit Plan Cadeau zorg je ervoor dat jonge moeders de nodige informatie krijgen om hun baby een gezonde start in het leven te geven

Een baby krijgt een gezonde start in het leven

Een goed begin is het halve werk

Een nieuw leventje is misschien wel het mooiste wat er is. Maar tegelijk ook zo kwetsbaar. Vanaf de prille start moet een kindje de juiste zorgen krijgen, maar in kwetsbare landen beschikken ouders niet altijd over de middelen, de infrastructuur en de informatie om hun baby’s gezond op te voeden. Met deze cadeaukaart geef jij een baby vanaf de geboorte tot ongeveer drie jaar een gezonde start in het leven.

Een goede lichamelijke en geestelijke ontwikkeling bij baby’s is echter heel bepalend voor de verdere ontwikkeling van het kind. Plan International België zorgt ervoor dat meisjes en jongens in Niger al van bij de geboorte een goede start in het leven krijgen. Via bijeenkomsten brengen we jonge moeders samen en geven we ze informatie over gezonde voeding en aangepaste zorg.

Zorg jij mee voor deze baby’s? Voor € 10 zorg jij ervoor dat jonge moeders de nodige informatie krijgen om hun baby een gezonde start in het leven te geven.

€ 10,00

Personaliseer je cadeaukaart

Slechts één bestand.
2 MB limiet.
Toegestane types: png gif jpg jpeg.
Afbeeldingen moeten groter zijn dan 68x68 pixels.