Dankzij dit Plan Cadeau investeer je in de opleiding van een kleuterjuf of meester

Een superkleuterjuf of -meester

Elke kleuter verdient een schitterende juf of meester

Iedereen herinnert zich wel die ene kleuterjuf of kleuterleider die met heel veel enthousiasme voor de klas stond. De juf of meester die je hielp met knutselwerkjes en mooie verhalen voorlas. Alle kleuters, waar ook ter wereld, verdienen zo'n leerkracht. Met dit Plan Cadeau geef je kinderen een schitterende kleuterleid(st)er.

De kleuterleiders en -leidsters worden opgeleid met nieuwe technieken en hebben oog voor gelijkheid tussen jongens en meisjes. Goed kleuteronderwijs met gemotiveerde leerkrachten is essentieel voor het zelfvertrouwen en komt de latere ontwikkeling van jonge kinderen ten goede! En dat is wat Plan International absoluut wil bereiken.

Voor € 28 investeer je in de opleiding van een kleuterjuf of kleutermeester die daarna gemotiveerd, goed opgeleid en enthousiast voor de klas staat.

Ik ben ontzettend blij dat mijn kinderen het zo geweldig naar hun zin hebben in de kleuterschool. Ze leren er knutselen, liedjes zingen en ze maken er kennis met het alfabet. Ikzelf had nooit de kans om school te lopen, nu wil ik er alles aan doen om mijn kinderen te leren lezen en schrijven.

Een tevreden mama

 

€ 28,00

Personaliseer je cadeaukaart

Slechts één bestand.
2 MB limiet.
Toegestane types: png gif jpg jpeg.
Afbeeldingen moeten groter zijn dan 68x68 pixels.