Dankzij dit Plan Cadeau laat jij een meisje een jaar lang voetballen, compleet met outfit, professionele trainer en boeiende workshops

Laat een meisje één jaar lang voetballen

Voetbal maakt meisjes sterker

Dat voetbal voor meisjes veel meer is dan alleen sport, weten de speelsters van de Belgian Red Flames, ons vrouwelijk nationaal elftal, als geen ander. “Voetbal maakt meisjes sterker, zelfzeker en mondig,” vertellen ze vurig. “En dat is niet alleen hier in België zo, maar overal ter wereld.” Met dit Plan Cadeau zorg je ervoor dat een meisje één jaar kan voetballen.

Ook Plan International ziet voetbal als ideaal middel om meisjes overal ter wereld sterker te maken. Daarom zet Plan International in Benin langlopende voetbalprojecten op voor meisjes. Meisjes trainen niet enkel hun voetbaltechnieken, maar ook hun sociale vaardigheden. Via workshops leren ze over gelijkwaardigheid van mannen en vrouwen, over hun rechten en hoe ze voor hun rechten kunnen opkomen.

Voor €24 laat jij een meisje een jaar lang voetballen, compleet met outfit, professionele trainer en boeiende workshops.

Ik denk nog vaak aan vroeger, en waar ik vandaag zou staan zonder dit initiatief. Gelukkig kreeg ik dankzij Plan International de kans om mijn leven opnieuw stevig in handen te nemen. Beatriz werd sterker en zelfzekerder door te voetballen

€ 24,00

Personaliseer je cadeaukaart

Slechts één bestand.
2 MB limiet.
Toegestane types: png gif jpg jpeg.
Afbeeldingen moeten groter zijn dan 68x68 pixels.