Dankzij dit Plan Cadeau hebben 3 kleuters een jaar lang schoolmateriaal

Speel- en leermateriaal voor 3 kleuters

Back to school kit

Heb jij nog herinneringen aan de kleuterklas? Spelen met knuffels, springen door hoepels, tekeningen maken met kleurpotloden? In een klas liggen overal uitdagende materialen waar kinderen mee kunnen spelen of leren. Met dit Plan Cadeau zorg je ervoor dat er ook in de kleuterklasjes in Laos genoeg leuk leermateriaal is en het schooljaar goed ingezet kan worden.

In de provincie Bokeo wonen heel wat kinderen in afgelegen gebieden waar geen kleuterschooltjes zijn. Gevolg: de kinderen leren de officiële onderwijstaal “Lao” niet en beginnen het eerste leerjaar met een enorme leerachterstand. Via informele speelgroepen helpen gedreven kleuterleiders jonge kinderen om zich spelenderwijs voor te bereiden op het eerste leerjaar. En gelukkig maar, want al spelend leren de allerjongsten waanzinnig veel.

Draag jij mee bij om een speelgroep te voorzien van materiaal? Van fluitjes, speelgoedtelefoons en poppen, tot waterverf, scharen en schrijfboekjes, voor € 30 geef je 3 kleuters materiaal om zich optimaal kind te voelen.

In de speelgroep leer ik ernorm veel bij. Ik mag zingen, schrijven, boeken lezen, wiskunde leren, spelen en veel vriendjes maken. Mijn favoriete activiteit is zingen want dan kan ik dansen op het ritme van de muziek.

Jongen uit de Huayhao speelgroep

 

€ 30,00

Personaliseer je cadeaukaart

Slechts één bestand.
2 MB limiet.
Toegestane types: png gif jpg jpeg.
Afbeeldingen moeten groter zijn dan 68x68 pixels.