Totebag Eva Mouton partnership Plan International en Belgian Red Flames

Totebag

Eva Mouton & Red Flames ontwerpen exclusieve totebag

Onze Belgian Red Flames zijn sterke verdedigers, zowel op het veld als van meisjesrechten. Al sinds 2016 komen ze in actie voor meisjes en steunen ze het voetbalproject in Benin. Illustratice Eva Mouton zette het engagement van ons vrouwelijk elftal om in een tekening voor een katoenen tas.

"We vinden de totebag echt super en we hopen dat veel supporters er eentje zullen kopen om zo het meisjesvoetbalproject in Benin te steunen. De totebag staat helemaal voor de boodschap die we als Flames willen uitdragen: dat meisjesrechten belangrijk zijn en dat wij ons hier als team 100% voor willen inzetten om dit te promoten", zegt speelster Julie Biesmans.

Per verkochte tas gaat er €5 naar het project in Benin dat de Red Flames steunen. Dit project pakt kindhuwelijken en tienerzwangerschappen aan. Voetbal is daarbij zeer belangrijk. Trainingen zijn gekoppeld aan samenkomsten waar meisjes informatie krijgen en vrijuit leren praten. En dat heeft effect: hun zelfvertrouwen groeit razendsnel, wat essentieel is om zelf te beslissen over hun leven en lichaam en 'nee' te durven zeggen.

Fan van de Belgian Red Flames? Koop deze totebag en verdedig samen met de Red Flames meisjesrechten.

10,00 €

Personaliseer je cadeaukaart

Slechts één bestand.
2 MB limiet.
Toegestane types: png gif jpg jpeg.
Afbeeldingen moeten groter zijn dan 68x68 pixels.