Door de huidige sanitaire crisis, zijn bezoeken opgeschort tot januari 2023. Wij houden u op de hoogte van zodra bezoeken weer mogelijk zijn.

 

Ben je nieuwsgierig en wil je graag je Plan Kind eens ontmoeten en onze projecten ter plaatse bezoeken tijdens je verre reis? Dat kan! Een onvergetelijke ervaring voor Plan Kind én Plan Ouder gegarandeerd.

Een bezoek in 4 stappen

 • Plan je bezoek

  Samen bekijken we of een bezoek aan jouw Plan Kind praktisch haalbaar is. Hou er rekening mee dat zo’n planning best wat organisatie met zich meebrengt. Contacteer ons dus liefst ruime tijd op voorhand, via dit online aanvraagformulier, minstens twee maand voor je vertrek.

 • Plan je reis

  Wanneer onze lokale medewerkers en wij jou groen licht geven voor het bezoek, kan je zelf aan de slag voor het organiseren en boeken van je reis. Voor vragen over uw reisroute, hotelreservaties en vluchten kan je ongetwijfeld terecht bij je reisbureau.

 • Het bezoek

  Tijdens je bezoek word je begeleid door de lokale medewerkers van Plan International. Het bezoek vindt plaats op een veilige en neutrale plaats in de gemeenschap, zoals een school of cultureel centrum. Bezoeken kunnen in geen enkel geval plaatsvinden bij het Plan Kind thuis.

  Een plaatselijke vertaler helpt je bij de communicatie met je Plan Kind en de mensen ter plaatse. Een bezoek aan de gemeenschap van je Plan Kind duurt maximum 1 dag, om de privacy van jezelf en Plan Kind te garanderen. Je krijgt ook de gelegenheid om de projecten te bezoeken. Een unieke kans om met je eigen ogen te zien hoe jouw Plan Ouderbijdrage wordt besteed.

 • Niet vergeten

  Bij een onvergetelijke ontmoeting met je Plan Kind horen natuurlijk mooie foto’s en een kort reisverslagje! Stuur ons gerust het relaas van je bezoek, dan delen wij jouw foto’s en getuigenissen met de andere Plan Ouders, via het Hello-magazine of onze website!