Jouw bedrijf heeft gespecialiseerde knowhow en kennis in huis die we bij Plan International België vast goed kunnen gebruiken, maar waar we helaas geen middelen voor hebben.

Laat je medewerkers een aantal uur, één dag, één week of een vast aantal dagen per jaar los op het kantoor van Plan International België in Brussel en laat hen hun magic doen. Alle financiële middelen die we op die manier uitsparen, zetten we in voor gelijke rechten voor meisjes en het verdedigen van kinderrechten.
 

Welke knowhow kunnen we gebruiken?

  • Financieel en juridisch advies
  • HR advies: coaching van collega's en ondersteuning bij het rekruteren van nieuwe collega's
  • Marketing- of communicatiewizards
  • Vertalingen van professionele documenten naar het Frans, Engels of Nederlands door personen met een vlotte pen.
  • ICT en technologische ondersteuning voor het kantoor in Brussel (materiaal zoals servers, Windows applicaties, webdevelopment, datamanagement)
  • Ondersteuning van events (pro bono fotografen, filmmakers, catering, bediening ...)
     

Kies voor een partnerschap op maat

Deze bedrijven doen het al!

Litiguard: pro bono advies én financiële steun

Dankzij het engagement van advocatenkantoor Litiguard kunnen we rekenen op gratis juridisch advies als we dat nodig hebben. Zij loodsen ons zonder kleerscheuren door de nieuwe privacywetgeving die van start gaat in mei 2018. Bovendien steunt het bedrijf voor elke werknemer een Plan Kind.

Ingram: Advies rond de nieuwste trends binnen IT

Elke dag komen er nieuwe IT mogelijkheden op de markt. Ingram Micro weet perfect welk materiaal de beste prijs- en kwaliteitsverhouding heeft. Zij geven ons advies wanneer we oud IT-materiaal moeten vervangen. Als tussenpersoon bij aankoop en verkoop onderhandelen ze bovendien steeds voor de beste prijs voor ons bij een bestelling van materiaal zodat we onze werkingskost kunnen verlagen!

Projective: Coaching op processflow

Onze medewerkers blijven op de hoogte van de nieuwste technieken rond processflow, audits en projectmanagement dankzij de kennis van consultancybedrijf Projective. Zo werden ook alle key processen in kaart gebracht en procedures uitgeschreven zodat Plan klaar is om zijn groeipad gestaag verder te zetten.