Lees de opiniepeiling over seksuele intimidatie op festivals

Opiniepeiling | Seksuele intimidatie op onze zomerfestivals

Samen met onderzoeksbureau Dedicated peilde Plan International België naar de ervaringen van 604 jongeren met seksuele intimidatie op de Belgische zomerfestivals. De resultaten zijn opmerkelijk: seksueel grensoverschrijdend gedrag komt voor op alle festivals en de eerste reflex van getuigen is niet tussenkomen.

report

Childhood Interrupted: Children’s Voices From The Rohingya Refugee Crisis

Vluchtelingenkinderen in Cox's Bazar staan voor andere uitdagingen dan hun ouders en volwassenen in het vluchtelingenkamp. Tegelijkertijd zijn kinderen zelf het best geplaatst om hun eigen behoeften en verlangens te articuleren. Daarom hebben kinderen van vluchtelingengemeenschappen - die zichzelf als Rohingya identificeren - en kinderen uit gastgemeenschappen, via dit overleg deelgenomendat werd georganiseerd door Save the Children, Plan International en World Vision.

cover

Rapport: Girls’ Rights are Human Rights

Met het rapport Girls’ Rights are Human Rights en het Girls’ Rights Platform maant Plan International overheden en internationale instellingen alvast aan om zich het leven van miljoenen meisjes veel meer aan te trekken.

opiniepeiling

Opiniepeiling naar de discriminaties waarmee meisjes en jongens in België worden geconfronteerd

Rapport van Plan International 2017

Unlock the Power of Girls Now! Het rapport van Plan International

Ontdek het rapport van Plan International over gendergelijkheid.

Birth Registration and Children’s Rights: A complex Story

Birth Registration and Children’s Rights: A complex Story