Ik was prostituee, maar nu ben ik mecanicien.
Daar ben ik erg trots op. Ik repareer elektronische toestellen, zoals tv's en radio's ...

Jacqueline, 19 jaar, Oeganda

Wat is het Girls Fund?

Je wil als kleine onderneming of groot bedrijf bijdragen aan een rechtvaardige wereld en bent op zoek naar een manier om echt een verschil te maken. Dan ben je bij Plan International België aan het juiste adres. Er zijn tal van manieren waarop je als bedrijf onze projecten met kinderen kan steunen. Eén daarvan is: investeren in ons Girls Fund.

Plan International coördineert in meer dan 70 landen projecten waarin meisjes een cruciale rol spelen. Dankzij onze projecten krijgen ze kansen. Om een opleiding te volgen die ze zelf hebben gekozen, om een beroep uit te oefenen, om leidersrollen op te nemen als ze dat willen. Kortom: zélf te beslissen over hun leven en hun toekomst.

Meisjes brengen positieve veranderingen teweeg voor zichzelf en uiteindelijk ook voor hun hele omgeving. Speciaal voor het bekostigen van onze meisjesprojecten leggen we bij Plan International België een Girls Fund aan. En daar kan je als bedrijf in investeren!

Concreet

  • Je kiest zelf het meisjesproject dat je steunt. Wij doen je een aantal voorstellen die matchen met jouw wensen en je bedrijfswaarden.
  • Wij houden je op de hoogte van de vooruitgang van het project.
  • Bij een samenwerking van minimum 3 jaar krijg je om de zes maanden een uitgebreide update over het project dat je steunt.
  • Je hebt de mogelijkheid om een georganiseerd projectbezoek te brengen met je bedrijf.
  • Wij communiceren over onze samenwerking naar onze achterban.
  • Financiële steun voor Plan International België is fiscaal aftrekbaar, ook voor bedrijven. 

Wil JIJ ook investeren in meisjesrechten met jouw bedrijf? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op. Zo kunnen we samen met jou bekijken wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf om het Girls Fund te steunen.

Bedrag