Bied je als bedrijf of firma diensten of producten aan die voor Plan International België heel erg interessant zijn? Kan jouw product of dienst iets betekenen voor onze kantoorruimte of op onze events? 

Feit is: wanneer wij korting krijgen of zelfs gratis van kwaliteitsproducten kunnen gebruik maken, houden we meer middelen over voor onze meisjesprojecten wereldwijd.

Jouw inspanning bezorgt sterke meisjes een wereld van verschil. 
 

Welke logistieke middelen kunnen we gebruiken ... en welke niet?

Sommige bedrijven bieden ons materiaal aan om naar Afrika, Azië of Latijns-Amerika te sturen. Maar dat is niet onze manier van werken. Onze vraag om logistiek materiaal is specifiek bedoeld voor onze activiteiten in België: ons kantoor en de evenementen die we jaarrond organiseren.

Wat we wél kunnen gebruiken:

  • Ruimtes voor meetings, gratis eventruimtes,
  • Tenten, standen of standenmaterialen,
  • Geluidsinstallaties, computers, smartphones of plasmaschermen voor onze medewerkers in België,
  • Prijzen voor een gala-tombola,
  • Huurwagens of gratis vluchten (want bijna al onze medewerkers komen met het openbaar vervoer naar Brussel)
  • Catering voor een event
  • Zaalpersoneel
  • ...

Kies voor een partnerschap op maat

Deze bedrijven doen het al!

Reynaers aluminium: jarenlang Plan Ouder én logistieke steun

Reynaers aluminium steunt al jarenlang Plan Kinderen en ondersteunt nu ook logistiek onze rondreizende fototentoonstelling. Ze zullen ook in hun eigen bedrijfsgebouwen de fototentoonstelling laten doorgaan om zo medewerkers, klanten en bezoekers mee te sensibiliseren rond gelijkheid tussen jongens en meisjes.

 

Novid biedt plasmaschermen voor onze evenementen

Al enkele jaren kan Plan International België voor haar events kostenloos rekenen op de plasmaschermen van Novid. Ze betekenen een grote meerwaarde voor onze communicatie.

 

Brussels Airlines biedt vluchten naar Afrika en Europa aan

Onze medewerkers verplaatsen zich regelmatig naar de gebieden waar we werkzaam zijn om met de lokale collega's de programma's en projecten op te volgen. Elk jaar krijgen we van Brussels Airlines vier vluchten naar Afrika en twee vluchten naar Europese bestemmingen. In 2016 werden ook de vluchten van het Girl Power-project door Brussels Airlines gesponsord.

Lees meer over ons partnerschap met Brussels Airlines