Houdt u van innovatie, lekker eten, boeiende sprekers en een aangename omgeving om uw corporate netwerk verder uit te bouwen? Kom dan zeker op woensdagavond 13 maart 2019 naar het “Unmute” event in de Proximus Lounge in Evere. Deze avond staat volledig in het teken van het Safer Cities project in Vietnam van Plan International. De opbrengst van deze avond gaat integraal naar dit project dat seksueel geweld en seksuele intimidatie in de hoofdstad wil stoppen.

De Vietnamese hoofdstad Hanoi is de voorbije jaren razendsnel geëvolueerd. Het is een gigantische, propere en moderne stad ... maar slechts 1 meisje op 10 voelt er zich veilig. Door onder andere te focussen op technologie wil Plan International daar iets aan veranderen.

Technologie en meisjesrechten, waar ligt de connectie?

Keynote speaker en bestuurslid van Plan International België Steven Van Belleghem loodst u door het menselijk houden van digitalisering. Tijdens het event kan u ook in première onze Virtual Reality/360° “unmute” film bewonderen over het verhaal van de 14-jarige Trang.

Steven Van Belleghem is keynote speaker en lid van de raad van bestuur van Plan International België.

Met “Unmute” geven we aan dat we veel kunnen leren van jongeren door nog meer naar hen te luisteren en te betrekken. In dat kader zal een van de meisjes uit het project Safer Cities Vietnam, Phuong Anh, toelichten hoe Plan International haar heeft geholpen om te kunnen uitgroeien tot een sterke en zelfstandige jonge vrouw.

Phuong Ang nam deel aan het Safer Cities project in Vietnam.

De Vietnamese chef-kok Quyên, ondermeer bekend van de kookzender njam! en het restaurant Little Asia, neemt u daarna via een uitgebreid 3-gangen menu mee op een culinaire reis aan Vietnamese smaken.

De Vietnamese chef-kok Quyên verzorgt het  culinaire aspect van de avond. Foto: Njam

De muzikale gast van de avond is er eentje van formaat! Zo funky en zomers als bij Coely krijg je jouw hiphop zelden opgediend. De Antwerpse met Congolese roots combineert onweerstaanbare soul en r&b met withete raps, rake beats met veel street cred én met een attitude om u tegen te zeggen. Live knettert en vonkt het naar behoren. 

Coely. Foto: Jesse Williams

Het is een uitgelezen kans om te netwerken met verschillende Belgische bedrijfsleiders en Captains of Industry in een uniek concept.

Op het programma

  • 18u00 – 18u30: Receptie
  • 18u30 - 18u35: Verwelkoming door onze jongerenactivisten uit België

  • 18u30 – 19u05: Keynote speaker Steven Van Belleghem

  • 19u05 – 19u15: Youth Influencer Phuong Anh uit Vietnam

  • 19u30 – 22u30: Start 3 gangen-diner, een onvergetelijke VR-experience door Yondr en einde veiling exclusieve experiences

  • 22u30 – 23u00: Optreden Coely

  • 23u00: Voorzien einde

Praktisch

  • Het event vindt plaats in de Proximus Lounge, Stroobantsstraat 51, 1140 Evere. De locatie is toegankelijk voor mindervaliden.
  • Een plaats reserveren kan vanaf €300 (exclusief btw). Bij reservatie van een tafel van 10 personen krijgt u 10% korting.

Geef meisjes een platform om hun stem te laten horen! 

De inschrijvingen zijn afgesloten

De inschrijvingen voor het corporate netwerkevent #Unmute op 13 maart 2019 zijn afgesloten.

via onze online veiling hadden 180 gasten de mogelijkheid om volgende unieke prijzen in de wacht te slepen: een virtueel vliegtuig besturen, de Belgian Red Flames aanmoedigen in LA of een keynote speech van Steven Van Belleghem ervaren. Het finale bod van elke prijs ging integraal naar het ‘safer en smarter’ cities project in Hanoi. Mogen zich gelukkige winnaars noemen: Adecco, BDO en All Yours.

Corporate Partnerships

Heeft u vragen of opmerkingen over het Unmute event, uw inschrijving, factuur of de projecten van Plan International België? Neem contact op met Marielaure De Brauwer en Jochem Roels via:

marielaure.debrauwer@planinternational.be

jochem.roels@planinternational.be

0490/43 49 50